Om Krystalhjertet

Krystalhjertet stod umiddelbart ikke i mine kort,

det er derimod blevet skabt gennem min livserfaring, og ikke mindst den fantastiske rejse, som jeg har været på siden 2016, hvor jeg første gang stiftede bekendtskab med Nordlys Centeret i Silkeborg. Det blev en livsforandrende proces for mig på den rigtig gode måde.

Det var her jeg for alvor stiftede bekendtskab med det spirituelle, og uddannede mig til Nordlys Massageterapeut.  Det er en helt fantastisk massageuddannelse der lægger vægt på netop det spirituelle, kroppens egne energier (Chakra’er), det energetiske legeme og forholdet mellem det fysiske og psykiske. Dvs. at når vi har ondt i kroppen, så skal vi ofte også have fat i det som gør ondt psykisk, gamle traumer og uhensigtsmæssige mønstre for at kunne løse kroppens fysiske smerter.

Jeg har altid troet på mere mellem himmel og jord, uden at jeg kunne definere det. I dag er jeg overbevist om, at universet er så meget større end os, og uendeligt fyldt med kærlighed nok til os alle, vores skytsengle og masser af magi.

Jeg har altid været det, som jeg bedst kan beskrive som et ”følemenneske”. Jeg har let ved at fornemme andres energier, og har altid haft så meget empati for både mennesker og dyr, at jeg har kunne tømme mig selv for energi, blot for at hjælpe andre. Helt og aldeles så jeg blev totalt udbrændt.

I dag ved jeg dog, at det er ok at hjælpe andre, men at det også er vigtigt at få holdt mine pauser, få mediteret, gå en tur i naturen, bruge tid med mine nærmeste og mine hunde.

Det hjælper mig i hverdagen, at bruge spirituelle værktøjer, som f.eks. æteriske olier, røgelse, orakelkort og mine mange smukke krystaller, smykker og lækre hudplejeprodukter i hverdagen. Det understøtter min livsproces og udvikling, og ikke mindst så gør det mig glad at se på, mærke og dufte – ”følemennesket” skal stadigvæk stimuleres på en positiv måde.

Til jer der ikke kender mig, så har jeg en baggrund som socialpædagog, og har siden 2018 været selvstændig massageterapeut m. efterfølgende coachuddannelse. Jeg driver Klinik HjerteRo – velvære for krop og sjæl, i Odder, og Krystalhjertet er udsprunget deraf samt ejet af klinikken.

Det spirituelle univers er kommet for at blive i mit liv. Det blev kickstartet den dag, hvor jeg startede på min massageterapeut uddannelse.

Jeg husker en klient, som er Clairvoyant på et tidspunkt i min spæde start som massageterapeut omtale os begge som lysarbejdere, sådan så jeg slet ikke mig selv!  Så for at slutte hvor jeg begyndte, så var det her slet ikke meningen for bare 10 år siden. Eller måske var jeg først klar til at se det nu?

Uanset så er Krystalhjertet skabt med den største kærlighed, som jeg håber vil nå igennem din skærm. At du vil blive inspireret til handle på vores webshop, og at vores varer vil bringe dig lys og glæde.

Kærligst Lone Graae Thorup

Indehaver af Krystalhjertet